Άριστον test

Ενα μοναδικό αξιόπιστο έμπειρο σύστημα (Expert system) συνδυαστικής ανάλυσης ικανοτήτων - δεξιοτήτων.

Ψυχομετρική Σειρά Αriston

  • Ανάλυση Προσωπικότητας
  • Επαγγελματικός Προσανατολισμός
  • Αξιολόγηση & Επιλογή Προσωπικού
    Η ψυχομετρική Σειρά Άριστον αποτελεί ένα μοναδικό αξιόπιστο έμπειρο σύστημα (Expert system) συνδυαστικής ανάλυσης ικανοτήτων, δεξιοτήτων προσωπικότητας, παρέχοντας τη δυνατότητα στον εξεταζόμενο να διερεύνηση το «γνώθι σ΄ αυτόν». Το πρωτοποριακό αυτό ολοκληρωμένο (integrated) ;έμπειρο σύστημα, το οποίο αξιοποιεί εξελιγμένους κανόνες , προχωρημένα μαθηματικά μοντέλα και σταθμίσεις (Norms), στηρίζεται σε ερευνητικά αποτελέσματα που χρηματοδοτήθηκαν από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Υπουργείο Ανάπτυξης. Βασίζεται σε επιστημονικές μελέτες και έρευνες πλέον των 35 ετών .

    Προσφέρει τις ακόλουθες εξειδικευμένες συστοιχίες (συνδυασμοί 30 διαφορετικών τεστ) που περιλαμβάνουν 10 διαφορετικούς βαθμούς αλήθειας – εγκυρότητας των απαντήσεων που δίνει ο εξεταζόμενος.


Ariston Kids ( Για μαθητές Δημοτικού )

Τα ευρήματα της συστοιχίας αυτής βοηθούν τους γονείς να γνωρίζουν την προσωπικότητα των παιδιών τους, να εξηγήσουν τη συμπεριφορά τους και να δουν τις ιδιαίτερες κλάσεις τους. Γνωρίζοντας τα ταλέντα των παιδιών τους θα αξιοποιήσουν τις δυνατότητες τους και δεν θα ταλαιπωρηθούν άσκοπα με δραστηριότητες τους και δεν θα ταλαιπωρηθούν άσκοπα με δραστηριότητες που δεν ταιριάζουν στην προσωπικότητα τους.

Ariston Learning Styles ( Για Μαθητές Δημοτικού , Γυμνασίου & Λυκείου )
Αποτελεί ένα ψυχομετρικό εργαλείο διάγνωσης του μαθησιακού προφίλ του ατόμου. Μέσω του έμπειρου συστήματος ανάλυσης και ποσοτικοποίησης των δυνατοτήτων των μαθητών, ερευνώνται τα εγκεφαλικά ημισφαίρια, οι μαθησιακοί τύποι και οι μαθησιακές ικανότητες – δεξιότητες. Πρόκειται για ένα εργαλείο μελέτης που θα σου λύσει τα χέρια και θα ανεβάσει τους βαθμούς σου!

Ariston Defender (Για πρόληψη του <> )
O σχολικός εκφοβισμός, γνωστός και με το διεθνή όρο << bullying>>, είναι η χρήση βίας μεταξύ μαθητών με σκοπό να προκαλέσει στους άλλους πόνο και ψυχική αναστάτωση. Το παρόν ψυχομετρικό τεστ εντοπίζει με ακρίβεια την τάση που έχει ένας μαθητής να παίξει ρόλο του θύτη ή του θύματος, καθώς μελετά τους ψυχικούς παράγοντες που ευνοούν τέτοιου είδους συμπεριφορές. Στόχος της εν λόγω συστοιχίας είναι να εντοπιστεί ο κίνδυνος που ελλοχεύει, προλαμβάνοντας με τον τρόπο αυτό τα φαινόμενα βίας.

Ariston Candidates ( Για μαθητές Λυκείου , Απόφοιτους Λυκείου)
Η συστοιχία αυτή είναι ειδικά σχεδιασμένη για επαγγελματικό προσανατολισμό.
Αναλύει σε βάθος τις κλίσεις, τις ικανότητες, τις δεξιότητες του υποψήφιου και συσχετίζει την εργασιακή του προσωπικότητα με συγκεκριμένες Πανεπιστημιακές Ειδικότητες και αντίστοιχα Πανεπιστημιακά τμήματα του Μηχανογραφικού Δελτίου του Υπουργείου Παιδείας, καθώς και Ξένων Πανεπιστημίων. Προτείνει συγκεκριμένα Πανεπιστημιακά Τμήματα που σου ταιριάζουν .

Ariston Postgraduates (Για πτυχιούχους Πανεπιστημιακών σχολών, ΑΤΕΙ και Κολεγίων )
Στόχος της εν λόγω συστοιχίας είναι να εντοπιστούν Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών του εσωτερικού και του εξωτερικού, τόσο σε επίπεδα Master όσο και σε επίπεδα Διδακτορικού Διπλώματος.

Ariston Personal Development (Για Προσωπική εξέλιξη)
Η συστοιχία αυτή απευθύνεται σε ενήλικες που επιθυμούν να βελτιώσουν την προσωπικότητα τους, να ανακαλύψουν επιπλέον δυνατότητες που ενδεχομένως έχουν αλλά δεν το γνωρίζουν , καθώς και να διαπιστώσουν τον βαθμό συμβατότητας με τους οικείους τους ( σύντροφοι , φίλοι, παιδιά, κλπ)

Ariston Career Reassessment (Για επαναπροσδιορισμό Καριέρας)
Η συστοιχία αυτή απευθύνεται σε άνεργους που αναζητούν εναλλακτικά εργασιακά περιβάλλοντα, καθώς επίσης και σε εργαζόμενους που ενδιαφέρονται να αναπροσανατολίσουν την καριέρα τους και την επαγγελματική τους δραστηριότητα γενικότερα.

Ariston Recruitment (Για εταιρίες, οργανισμούς & συμβούλους HR)
Αποτελεί το ιδανικό εργαλείο για αξιολόγηση, επιλογή η επανατοποθέτηση προσωπικού με βάση συγκεκριμένες θέσεις εργασίας (Job Descriptions), επιτυγχάνοντας ακριβές, αξιόπιστο και ταχύτατο Job Matching, καθώς και ιεράρχηση υποψηφίων.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ – ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
Η Computer Academy E.Π.Ε με 20ετή παρουσία στην Ελλάδα προβαίνει σε διαδικασίες εκπαίδευσης και Πιστοποίησης Συμβούλων και Κέντρων της Ψυχομετρικής Σειράς Ariston σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας. Οι συμμετέχοντες έχουν την δυνατότητα να πιστοποιηθούν και να λάβουν σχετικό Πιστοποιητικό από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ARISTON ΤΕΣΤ
ΝΕΤ (Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων)
Το Ariston βάζει άριστα στο μέλλον σου. Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό σύστημα επαγγελματικού προσανατολισμού, το οποίο διερευνά την προσωπικότητα, τις κλίσεις, τις ικανότητες και τις δεξιότητες του ατόμου. Βοηθά τον ενδιαφερόμενο να εντοπίσει τα επαγγέλματα που του ταιριάζουν.,
ΑΝΤΕΝΝΑ ( Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων )
‘’…..μια νέα μέθοδος που εφαρμόζουν οι επιστήμονες προκειμένου να εντοπίσουν την έφεση ή το κρυφό ταλέντο , ακόμα και πεντάχρονων παιδιών ’’ , Νέα μέθοδος επαγγελματικού προσανατολισμού’’ , ‘’ Ψυχομετρικό τεστ που ανακαλύπτει τα ταλέντα’’
Τι είπε ο JOHN HOLLAND, ο εμπνευστής της κλίμακας RIASEC για το Ariston τον Ιούνιο 2008:
”Ariston takes my theory a step further” ( Το Άριστον Τεστ ανέπτυξε τη θεωρία μου ένα βήμα παραπέρα)
‘’ Ariston is the best application of my theory I have seen so far’’
(To Άριστον Τεστ αποτελεί την πιο πιστή εφαρμογή της θεωρίας μου που έχω δει μέχρι σήμερα )

Σημείωση: Το Ariston Test είναι το μόνο τεστ παγκοσμίως που επεκτείνει την θεωρία του John Holland, ποσοτικοποιώντας 14 επιπλέον υποτύπους για καθένα από τους 6 τύπους του John Holland.

Ενα μοναδικό αξιόπιστο έμπειρο σύστημα (Expert system) συνδυαστικής ανάλυσης ικανοτήτων – δεξιοτήτων.
Ενα μοναδικό αξιόπιστο έμπειρο σύστημα (Expert system) συνδυαστικής ανάλυσης ικανοτήτων – δεξιοτήτων.

Ενδιαφέρεστε;

Ζητήστε να σας καλέσουμε