Μαθήματα Office/ECDL

Αποκτήστε ένα πτυχίο αναγνωρισμένο στο Δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα.

Ιδανικό για ΑΣΕΠ/Δημόσιο

Αξιοποιήστε το χρόνο σας διαδικτυακά και ενισχύστε τις γνώσεις και το βιογραφικό σας.

Μαθήματα Office με στόχο την πιστοποίηση για δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

Διεκδικήστε θέσεις εργασίας με αυτοπεποίθηση ή οργανώστε τη δική σας δουλειά με ασφάλεια και τεχνογνωσία.

Τα μαθήματα εφαρμογών γραφείου του Microsoft Office είναι ένα πλήρες πρόγραμμα σπουδών καλύπτει όλες τις ανάγκες για πιστοποιημένη γνώση του Microsoft Office. Ξεκινήστε με λίγες ή καθόλου γνώσεις και εμείς θα σας καθοδηγήσουμε, στη γνώση επαγγελματικών εφαρμογών απαραίτητων σε κάθε είδους επαγγελματική δραστηριότητα σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα.

Θα διδαχτείτε τα μαθήματα office που σας είναι απαραίτητα για την βασική χρήση του ηλεκτρονικού σας υπολογιστή όπως και να εκτελείτε απλές λειτουργίες σε εργασιακό επίπεδο, (π.χ. διαχείριση και μορφοποίηση εγγράφων με το Word, πλοήγηση στο διαδίκτυο, λήψη και αποστολή email με το Outlook, και οργάνωση δεδομένων και πληροφοριών με το Excel). 

Ολοκληρώνοντας τα μαθήματα για τις 3 βασικές ενότητες  θα είστε σε θέση να δώσετε την πιστοποίηση και να αποκτήσετε ένα πτυχίο αναγνωρισμένο στο Δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα.

Στη συνέχεια  τα αντικείμενα που σας χρειάζονται ώστε να αποκτήσετε την πιστοποίηση και να καλύψετε έτσι ακόμα και τους πιο εξειδικευμένους διαγωνισμούς σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Είναι η διαχείριση Ηλεκτρονικού Υπολογιστή σε περιβάλλον Windows (εξειδικεύοντας σε λειτουργίες όπως δημιουργία φακέλων , προσθήκη – αφαίρεση προγραμμάτων), οι βάσεις δεδομένων σε περιβάλλον Access (προσθέτουμε, αφαιρούμε και επεξεργαζόμαστε δεδομένα από έτοιμες βάσεις δεδομένων, όπως πελατολόγιο, αποθήκη εταιρείας κ.α.) και η χρήση του PowerPoint για την υλοποίηση παρουσιάσεων (συνδυάζουμε, κείμενο, εικόνα , ήχο και κίνηση).

 

Πιστοποίηση Δημοσίου – ΑΣΕΠ : Iskills Basic / ECDL 

Δια ζώσης εκπαίδευση

Το μάθημα εφόσον επιλέξετε να παρακολουθήσετε σε ιδιαίτερο η τμήμα, γίνεται με φυσική παρουσία καθηγητή. Κάθε μαθητής δουλεύει στον δικό του υπολογιστή σε τάξη των 8 θέσεων. Η εκπαίδευση στη σχολή μας γίνεται με σε MS Office 2019 και Windows 10 ώστε να συμβαδίζουμε με τις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς εργασίας αλλά και τις προκηρύξεις σε ΑΣΕΠ και δήμους. 

Προετοιμαστείτε στις διαδραστικές ασκήσεις που προσομοιάζουν με τις εξετάσεις και ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις εργασίας και την οργάνωση γραφείου.

10  ώρες πρόγραμμα προετοιμασίας και προσομοίωση εξεταστικής διαδικασίας.

 

Ασύγχρονη εκπαίδευση

Συνδεθείτε από όπου κι αν βρίσκεστε και παρακολουθείστε βήμα βήμα τις βιντεοσκοπημένες κινήσεις και τα εργαλεία που πρέπει να χρησιμοποιήσετε σε κάθε πρόγραμμα του Office για να φέρετε εις πέρας κάθε αντίστοιχη εργασία. Η φωνή του καθηγητή εξηγεί λεπτομερώς τη χρήση του συγκεκριμένου εργαλείου και με ποιους εναλλακτικούς τρόπους δίνετε εντολή. Αναφέρει ακόμη και τους συνδυασμούς πλήκτρων. Η διάρκεια των τηλεμαθημάτων είναι 2 μήνες με απεριόριστο χρόνο σε καθημερινή χρήση όπου κι αν βρίσκεστε.

Με το πέρας του προγράμματος ή κατά τη διάρκεια των τηλεμαθημάτων, όταν ο υποψήφιος είναι έτοιμος γίνεται δήλωση για εξετάσεις δίνει για την πιστοποίηση i-skills Basic IT Standard, εγκεκριμένη για Α.Σ.Ε.Π. 

 3 Βασικές ενότητες Δημοσίου 

Word 

Excel 

Internet – Outlook

5 Βασικές ενότητες 

Word 

Excel 

Internet – Outlook

Power Point

Access Office 

Κόστος προγράμματος:

Από 200€ Εκμάθηση 3 προγραμμάτων και 3 εξετάσεις με 3 επανεξετάσεις δωρεάν (Word, Excel, Internet & Outlook).

Τρόπος πληρωμής: 100€ με την εγγραφή και παραλαβή κωδικών σύνδεσης και 100€  με την δήλωση των εξετάσεων.

Από 340€ Εκμάθηση 6 προγραμμάτων και 6 εξετάσεις με 6 επανεξετάσεις δωρεάν (Windows 10, Word, Excel, Internet & Outlook, Powerpoint, Access).

100% επιτυχία στις εξετάσεις.

Δια βίου ισχύς του πιστοποιητικού.

Ενδιαφέρεστε;

Ζητήστε να σας καλέσουμε