Σχετικά με το InTeLab

Γνωρίστε τις δραστηριότητες, τις διακρίσεις και ό,τι σχετίζεται με το InTeLab. 

InTeLab - Innovation Technology Education

Η InTeLab δημιουργήθηκε από μια ομάδα εξειδικευμένων στελεχών των κλάδων της Πληροφορικής και της Εκπαίδευσης με στόχο την παροχή εκπαιδευτικών υπηρεσιών στην Πληροφορική, τη Ρομποτική, την Κυβερνοασφάλεια και Συμβουλευτική στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό. Βασισμένη στη γνώση, την πολυετή εμπειρία των στελεχών της και το πάθος για πρωτοπορία στην εκπαίδευση δημιούργησε πρότυπα τεχνολογικά εργαστήρια για να καλύψει τις ανάγκες για νέες δεξιότητες και γνώσεις της νέας ψηφιακής εποχής.

Η ιστορία πίσω από το InTeLab

Το εκπαιδευτικό μας κέντρο δραστηριοποιείται στην εκπαίδευση της πληροφορικής από το 1998 ως πρωτοποριακό για την εποχή του κέντρο εκμάθησης υπολογιστών σε μικρές ηλικίες αλλά και ενήλικες με την επωνυμία Technokids-Technoplus.
 

Πρωτοπορία για τη χρήση του υπολογιστή αλλά και για τη μεθοδολογία στη διδασκαλία ειδικών προγραμμάτων για παιδιά. Το 2003 γίνεται το πρώτο εξεταστικό κέντρο για την πιστοποίηση γνώσεων προγραμμάτων Microsoft office.  Η εξέλιξη της τεχνολογίας και η δικτύωση των υπολογιστών δημιούργησε νέες απαιτήσεις στην ηλεκτρονική μάθηση και την επαγγελματική χρήση των υπολογιστών. Το 2006 το εκπαιδευτικό μας κέντρο δραστηριοποιείται στο χώρο των εταιρειών με την εγκατάσταση ειδικών συστημάτων και την εκπαίδευση προσωπικού.

Το 2014 γίνεται eFUTURE για να ανταποκριθεί στη νέα πια ψηφιακή εποχή που φέρνει την αλλαγή στην εκπαίδευση με την ένταξη της εκπαιδευτικής ρομποτικής και του προγραμματισμού στα ιδιωτικά και δημόσια σχολεία ως εξωσχολική δραστηριότητα. Σήμερα σε αδιάκοπη συνέχεια της δραστηριοποίησης στις εκπαιδευτικές υπηρεσίες σε παιδιά και ενήλικες με 25 χρόνια εμπειρίας έρχεται η InTeLab(Innovation Technology Lab) με νέα γενιά ανθρώπων ειδικών στις επιστήμες της πληροφορικής και της εκπαίδευσης για να καλύψει τις νέες ανάγκες για καινοτομία και εξειδίκευση στις τεχνολογικές εφαρμογές και τα συστήματα ασφαλείας στον κυβερνοχώρο.
 
Μαζί συνεχίζουμε με εμπειρία και νέες γνώσεις στο δρόμο της εξέλιξης της τεχνολογίας με στόχο να είμαστε πάντα μπροστά. 

Οι υπηρεσίες μας

Παρέχουμε υπηρεσίες εκπαιδευτικής ρομποτικής για να χτίσουμε τις βάσεις στην εξέλιξη των νέων και την εμπλοκή τους με τις σύγχρονες θετικές επιστήμες. Με τα πρότυπα εργαστήρια μας ενθαρρύνουμε τη δημιουργική δράση των παιδιών δίνοντάς τους κίνητρα για υψηλές επιδόσεις και διακρίσεις στη μάθηση. Απευθυνόμενοι στο χώρο των εταιρειών και των οργανισμών του ευρύτερου ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, προσφέρουμε εκπαιδευτικές υπηρεσίες για την αποδοτικότερη χρήση νέων τεχνολογικών εφαρμογών και εξοπλισμού με έμφαση την Κυβερνοασφάλεια. Καλύπτουμε τις ανάγκες των νέων και των ενηλίκων για Επαγγελματικό προσανατολισμό με τη δημιουργία ειδικού τμήματος συμβουλευτικής με τη χρήση πιστοποιημένης ψηφιακής πλατφόρμας ανάλυσης ψυχομετρικών τεστ.

Η ομάδα μας

Για σχεδόν 27 χρόνια στο χώρο της τεχνολογικής εκπαίδευσης πιστεύουμε ότι η πρωτοπορία δεν είναι πολυτέλεια αλλά ανάγκη. Επιλέγουμε συνειδητά να πρωτοπορούμε, να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι ώστε να σας προσφέρουμε τις πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες και λύσεις στις ανάγκες σας και τις απαιτήσεις σας.
Επιλέγουμε προσεκτικά το προσωπικό μας, επενδύουμε στους συνεργάτες μας, και είμαστε υπερήφανοι επειδή οι εισηγητές μας είναι πιστοποιημένοι από την ίδια τη Microsoft ως Master Instructors, οι μοναδικοί στην Ελλάδα Microsoft Beta Testers, πιστοποιημένοι εισηγητές ΛΑΕΚ με πολυετή εμπειρία στα αντικείμενα διδασκαλίας τους.

Γνωρίστε μας.

Katerina_stathopoulou
Κατερίνα Σταθοπούλου Ιδρυτικό μέλος - Υπεύθυνη κέντρου
Arvanitaki_eirinj
Ειρήνη Αρβανιτάκη Ιδρυτικό μέλος - Υπεύθυνη ρομποτικής & επικοινωνίας
Antreas_xydis
Ανδρέας Ξύδης Ιδρυτικό μέλος - Εκπαιδευτής ρομποτικής
Panagiwtis_diakoumakos
Παναγιώτης Διακουμάκος Υπεύθυνος προγραμμάτων πιστοποίησης
Natassa_ferrou
Νατάσα Φέρρου Εκπαιδευτής ενηλίκων
Botou_giwta
Παναγιώτα Μπότου Εκπαιδευτής ρομποτικής
Eystratia_karavokyrakou
Ευστρατία Καραβοκυράκου Εκπαιδευτής ρομποτικής

Ενδιαφέρεστε;

Ζητήστε να σας καλέσουμε