Άριστον test

Ενα μοναδικό αξιόπιστο έμπειρο σύστημα (Expert system) συνδυαστικής ανάλυσης ικανοτήτων - δεξιοτήτων.

Candidates - Άριστον

Ariston Candidates 

Ανακάλυψε τι κρύβεις μέσα σου 

Ariston Candidates 

Τεστ Επαγγελματικού προσανατολισμού 

Τι είναι το Ariston Candidates 

Το Ariston Candidates είναι ένα πρωτοποριακό έμπειρο σύστημα Επαγγελματικού Προσανατολισμού, το οποίο διερευνά την προσωπικότητα, τις κλίσεις , τις ικανότητες, τις δεξιότητες, την αυτοεκτίμηση, την εστία ελέγχου και τα ενδιαφέροντα του ατόμου, και στη συνέχεια εντοπίζει με ακρίβεια τις ειδικότητες που του ταιριάζουν, καθώς και τα αντίστοιχα Τμήματα του ελληνικού εκπαιδευτικού συστήματος (ΑΕΙ, ΤΕΙ). To Ariston Candidates απευθύνεται σε μαθητές Γυμνασίου – Λυκείου, καθώς επίσης και σε σπουδαστές που θα επιθυμούν εξειδίκευση σε μεταπτυχιακό επίπεδο. Ιδιαίτερα για τους μαθητές της Γ΄ Λυκείου, τα αποτελέσματα του Τεστ μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως αξιόπιστα δεδομένα στη συμπλήρωση του μηχανογραφικού τους δελτίου, μέσω ειδικού λογισμικού που έχει δημιουργηθεί για το σκοπό αυτό. Επίσης, διατίθεται ειδική συστοιχία η οποία απευθύνεται σε ενήλικα άτομα που επιθυμούν να επαναπροσδιορίσουν την καριέρας τους. 

 

>> Πώς γίνεται το Ariston Candidates 

Το Ariston Candidates διατίθεται μέσω πιστοποιημένων Συμβούλων Επαγγελματικού Προσανατολισμού και υλοποιείται μόνο με τη χρήση με τη χρήση Η/Υ, χωρίς τη μεσολάβηση τρίτων, ώστε να διασφαλίζεται η αντικειμενικότητα των αποτελεσμάτων. Παράλληλα, διενεργείται έλεγχος των απαντήσεων που δίνονται (μέσω ανιχνευτών ψεύδους) , ώστε να αξιολογείται και η ειλικρίνεια του εξεταζόμενου. Είναι ιδιαίτερα εύχρηστο και φιλικό προς το χρήστη και ολοκληρώνεται περίπου σε 60 λεπτά.

 

>> Η αξιοπιστία του Ariston Candidates 

Το Ariston Candidates  είναι και μάλιστα με διαφορά, το πιο αξιόπιστο τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού διότι:

  • Βασίζεται σε μελέτες και πανεπιστημιακές έρευνες άνω των 30 ετών 
  • Εξασφαλίζει με απόλυτα επιστημονικό τρόπο την αντικειμενικότητα και την ειλικρίνεια των απαντήσεων (8 βαθμοί αλήθειας ) 
  • Έχει το μεγαλύτερο Δείκτη Αξιοπιστίας (99%) και ευρύτατο Δείγμα Στάθμισης παγκοσμίως (20.000 νέοι )
  • Εκδίδει αποτελέσματα βάσει πολύπλοκών μαθητικών υπολογισμών, συγκρίσεων και συνδυασμών (850 εκατομμυρίων περίπου), που εκτελούνται εξατομικευμένα για κάθε εξεταζόμενο.>> Αποτέλεσμα Πανεπιστημιακών Ερευνών για την Ψυχομετρική σειρά Ariston 

Η Ψυχομετρική Σειρά Ariston βασίζεται σε εξειδικευμένες, πανεπιστημιακές έρευνες δεκαετιών της επιστημονικής ομάδας της Computer Academy, που αφορούν την ανάλυση της εργασιακής προσωπικότητας και το συσχετισμό αυτής ως βάση τους αξιόπιστες ψυχομετρικές μεθόδους, καθώς και διεθνείς θεωρίες προσωπικότητας και Επαγγελματικού Προσανατολισμού.

 

 Το Ariston Candidates  αποτελεί συστοιχία πλήρως αυτοματοποιημένων και σταθμισμένων ψυχομετρικών ερωτηματολογίων σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αποτελεί μέρος μιας ολοκληρωμένης σειράς ψυχομετρικών τεστ «Ariston , Computer Academy Psychometric Series», τα οποία έχουν αξιοποιήσει τη διεθνή βιβλιογραφία και τα αποτελέσματα δημοσιευμένων ερευνών. Την ευθύνη συντήρησης και υποστήριξης όλων των αυτοματοποιημένων ερωτηματολογίων, καθώς και του έμπειρου συστήματος, την έχει αποκλειστικά η εταιρεία Computer Academy.

 

>> Ariston Candidates , Βάζει ΑΡΙΣΤΑ στο μέλλον σου 

Η συμμετοχή σου στο Ariston Candidates, σου παρέχει , επίσης , τη δυνατότητα να επιλέξεις τη σωστή Ομάδα Προσανατολισμού του Νέου Λυκείου, να γνωρίσεις τις Σχολές που σε ενδιαφέρουν και σου ταιριάζουν , να αντλήσεις πληροφορίες γι΄  αυτές , αλλά και να συμπληρώσεις αυτόματα το Μηχανογραφικό σου Δελτίο, μέσω ειδικού λογισμικού, το οποίο συνοδεύει το τεστ και συνεκτιμά όλα τα παραπάνω δεδομένα.

Ενδιαφέρεστε;

Ζητήστε να σας καλέσουμε