Ενήλικες

Στο InTeLab διδάσκουμε οτιδήποτε αφορά τον υπολογιστή τόσο σε βασικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Εκπαιδεύσεις για ενήλικες

Τα εκπαιδευτικά κέντρα InTeLab είναι εξεταστικά κέντρα αναγνωρισμένα από το Ελληνικό Δημόσιο και τον EΟΠΠΕΠ. Στους χώρους τους πραγματοποιούνται εξετάσεις των περισσότερων φορέων πιστοποίησης της ελληνικής αγοράς (Microsoft, ECDL, iSkills, ACTA, Infotest κ.α.) αποτελώντας στρατηγικό συνεργάτη αρκετών εξ’ αυτών. Συνεργάζεται με τους γνωστότερους φορείς πιστοποίησης παγκοσμίως, όπως η Microsoft, η Adobe, η Autodesk, η ECDL και άλλους. Παράλληλα, αποτελεί το μοναδικό Beta Testing Center της Microsoft στην Ελλάδα και ένα από τα 5 σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Ολοκληρώνοντας τα μαθήματα για τις 3 βασικές ενότητες  θα είστε σε θέση να δώσετε την πιστοποίηση και να αποκτήσετε ένα πτυχίο αναγνωρισμένο στο Δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα.

Αποκτήστε την πιο ισχυρή επαγγελματική πιστοποίηση απαραίτητο εφόδιο για να ξεχωρίσετε και να διεκδικήσετε τη θέση εργασίας που επιθυμείτε.

Ολοκληρώνοντας ο μαθητής μπορεί να αποκτήσει την επίσημη πιστοποίηση της κατασκευάστριας Adobe.
Επιπλέον των μαθημάτων υπάρχει η δυνατότητα προετοιμασίας και εξέτασης για την απόκτηση της διεθνούς πιστοποίησης AutoCAD Certified User από την Autodesk
Ενα μοναδικό αξιόπιστο έμπειρο σύστημα (Expert system) συνδυαστικής ανάλυσης ικανοτήτων – δεξιοτήτων.
Εξειδικευμένοι εισηγητές, πιστοποιημένοι από τη Microsoft ως Microsoft Master Instructors ή Microsoft Certified Trainers & ύλη βασισμένη στο επίσημο εκπαιδευτικό υλικό της Microsoft για το Office 2019

Ενδιαφέρεστε;

Ζητήστε να σας καλέσουμε