Ρομποτική

Σχεδιασμός, κατασκευή, λειτουργία & χρήση των robots.

Υπηρεσίες για σχολεία

Εδώ και 20 σχεδόν χρόνια, παρέχουμε πρωτοποριακές εκπαιδευτικές υπηρεσίες για σχολεία Ιδιωτικά και Δημόσια, νηπιαγωγεία, φροντιστήρια ή κέντρα ξένων γλωσσών με αξιοπιστία και ποιότητα στην παρεχόμενη εκπαίδευση, όλα αυτά πλαισιωμένα με αληθινή διάθεση συνεργασίας και αμφίδρομης επικοινωνίας.

Για άλλη μια χρονιά βρισκόμαστε στη διάθεσή σας ώστε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε μέσα από μια πλούσια γκάμα πρωτοποριακών εκπαιδευτικών προγραμμάτων αυτά που ταιριάζουν καλύτερα στο προφιλ του εκπαιδευτικού σας οργανισμού και να συζητήσουμε αναλυτικά τον τρόπο εφαρμογής τους.

Παρέχονται σε συνεργασία με τη Διεύθυνση  ή το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου. Ειδικά προσαρμοσμένα προγράμματα για κάθε ηλικία και επίπεδο γνώσεων, απευθύνονται σε μαθητές ηλικίας 4 έως 17 ετών

Οι νέες τεχνολογίες έχουν εισβάλλει στη ζωή μας. Η πληροφορική μας δίνει τη δυνατότητα να τις χρησιμοποιήσουμε. Η εκπαιδευτική ρομποτική και ιδιαίτερα η εκπαιδευτική ρομποτική σε σχολεία, μας βοηθάει να τις κατανοήσουμε και να δημιουργήσουμε καινούργιες. Για αυτό εταιρείες, εκπαιδευτικά ιδρύματα και εκπαιδευτικοί οργανισμοί δημιουργούν συνεχώς πλατφόρμες μέσω των οποίων παιδιά κάθε ηλικίας μαθαίνουν προγραμματισμό. Παράλληλα, μικρότερες ή μεγαλύτερες εταιρείες, παράγουν συναρμολογούμενες, προγραμματιζόμενες ρομποτικές συσκευές με τις οποίες τα παιδιά μπορούν να δημιουργήσουν τις δικές τους κατασκευές και να τους δώσουν ζωή.

Η εκπαιδευτική ρομποτική δεν μπορεί να απουσιάζει, πλέον, από το εκπαιδευτικό σύστημα. Για ακόμη μια φορά πρωτοπορούμε, παρέχοντας σε σχολεία κάθε βαθμίδας τη δυνατότητα να εντάξουν στο πρόγραμμά τους, εκπαιδευτικούς κύκλους κατάλληλα προσαρμοσμένους για μαθητές κάθε ηλικίας και επιπέδου γνώσεων.

Στο InTeLab δεν διδάσκουμε εκπαιδευτική ρομποτική, μονοθεματικά, μόνο με Lego Mindstorms. Μαθαίνουμε τα παιδιά να προγραμματίζουν, σε διάφορες γλώσσες και με διαφορετικούς βαθμούς δυσκολίας. Χρησιμοποιούμε πλήρη σειρά ρομποτικών κατασκευών. Διαφορετικών κατασκευαστών, διαφόρων γενεών με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Εστιάζουμε έτσι στο να ανακαλύψουν οι μαθητές όλες τις δυνατότητες που τους προσφέρει η εποχή που διανύουμε και διαρκώς μεταβάλλεται.

BeeBots, MouseBots, BrickQ , Lego WeDo2.0, , Lego Mindstorms EV3, Meccanoid G15, Meccanoid G15KS, Arduino, Lego Spike prime , Spike essential. Αυτά είναι μερικά μόνο από τα ρομπότ τα οποία θα γνωρίσουν τα παιδιά σας κατά τη διάρκεια μιας εκπαιδευτικής χρονιάς. Και η γκάμα ρομποτικών κατασκευών μας μεγαλώνει διαρκώς καθώς κάθε μήνα εφοδιαζόμαστε με νέα ρομπότ, είτε για να τα δοκιμάσουμε, είτε για να τα εντάξουμε στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Το ακαδημαϊκό μας τμήμα, αποτελείται από εξειδικευμένους εκπαιδευτικούς, παιδοψυχολόγους, μηχανικούς πληροφορικής, μηχανικούς, σχεδιαστές και ενδυναμώνεται συνεχώς. Εκπονούμε αναλυτική ύλη για μαθητές από 4 ετών μέχρι την ενηλικίωση, κάθε επιπέδου γνώσεων, είτε αρχάριους είτε έχουν προηγούμενες γνώσεις.

Και δεν σταματάει εκεί. Μέσα από την εκπαιδευτική ρομποτική σε σχολεία θέλουμε τα παιδιά να ερευνούν, να ανακαλύπτουν και να δημιουργούν. Τα ρομπότ που χρησιμοποιούμε και η ύλη των μαθημάτων μας εμπλουτίζεται συνεχώς ακόμη και κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς. Σκοπός μας, να προσφέρουμε πάντα στους μαθητές μας ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει διεθνώς. Ό,τι πιο πρωτοποριακό παρουσιάζεται σε κάθε γωνιά της γης.

Η εκπαιδευτική ρομποτική InTeLab μπορεί να ενταχθεί σε οποιοδήποτε σχολείο, κάθε βαθμίδας, ιδιωτικό ή δημόσιο. Δεν απαιτείται η επένδυση σε εξοπλισμό ή οποιοδήποτε υλικό καθώς προσφέρουμε όλα όσα χρειάζονται για την υλοποίηση των μαθημάτων.

Δεν είναι τυχαίο πως μόνο την προηγούμενη χρονιά εκπαιδεύσαμε σε ετήσια προγράμματα εκατοντάδες παιδιά δεκάδων διαφορετικών σχολείων, δημόσιων και ιδιωτικών Πειραματιστήκαμε, εξερευνήσαμε, μάθαμε και διασκεδάσαμε. Συμμετείχαμε σε διαγωνισμούς χαρήκαμε τη συμμετοχή, πήραμε ιδέες, γεμίσαμε εμπειρίες και γίναμε καλύτεροι. Δώσαμε στα παιδιά σας τα απαραίτητα εφόδια για να κατανοήσουν τις τεχνολογίες του σήμερα και να γίνουν οι πρωτοπόροι του αύριο. Άλλωστε εδώ και 20 σχεδόν χρόνια πρεσβεύουμε πως η πρωτοπορία δεν είναι πολυτέλεια αλλά ανάγκη.

Εκπροσωπείτε Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων, Ιδιωτικό Σχολείο ή απλά χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για την εκπαιδευτική ρομποτική? Καλέστε μας στα 2109851172, 2109851173 ή 2109851174 και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε. Εναλλακτικά, συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται παρακάτω. Σύντομα θα επικοινωνήσει μαζί σας ένας εκπρόσωπός μας ώστε να δημιουργήσουμε το κατάλληλο πρόγραμμα για τους μαθητές του σχολείου σας.

Ενδιαφέρεστε;

Ζητήστε να σας καλέσουμε